Multivitamin - az egészségesen működő szervezetért

Napjainkat elsősorban a rohanás jellemzi, amely a felgyorsult életünknek köszönhető. Az állandó kapkodás mellett pedig a legtöbb embernek nincsen ideje egészségesen táplálkozni és egy egészséget fenntartó életmódot követni. Sokan mondják, hogy egészségesen étkeznek, azonban emellett mégis fáradtságra, kimerültségre panaszkodnak, továbbá gyakran betegszenek meg. A nem megfelelő táplálkozás és emellett a szervezet nem megfelelő vitamin ellátottsága ezeken a tüneteken felül gyakran okozza a haj és a körmök töredezettségét és az idegeskedésnek is sokszor ez áll a hátterében, de lehetne ezt a tovább is sorolni.

Rendszeres vitamin fogyasztás fontossága

A szervezet megfelelő vitamin ellátottsága számos tényezőn múlik. Sokan azt gondolják elegendő egy egészséget támogató étrendet és életmódot követni. Ez mindenképpen elengedhetetlen az egészségünk megőrzéséhez, azonban emellett nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű vitaminok étrend-kiegészítők formájában való bevitele. Joggal merülhet fel a kérdés, ha egészséget támogatóan étkezünk, miért kell a külön vitaminpótlás? multivitamin-zöldségek-gyümölcsök A főzés során, a különféle élelmiszer feldolgozási eljárások során jelentősen csökken, de nem ritka, hogy akár semmivé is válik az élelmiszerek vitamin tartalma. Illetve számos nem kívánatos tényező is porszemet fújhat a gépezetbe (dohányzás, kávé, rendszertelen testmozgás, rendszertelen étkezés, pihenés elmaradása). Számos olyan probléma vetődik fel, amelyekre nem is gondolunk, de bizony miattuk a szervezet megfelelő vitamin és ásványi anyag szintje is sérülhet.

A rendszeres és megfelelő minőségű vitaminok, étrend-kiegészítők fogyasztása elengedhetetlen az egészség fenntartásához, megőrzéséhez és a betegségek kialakulásának megelőzéséhez.

Multivitamin az egészségért

A vitaminok tehát elengedhetetlenek a szervezetünk számára, amelyek között megkülönböztetünk zsírban-, illetve vízben oldódó vitaminokat. Igy fontos azt is megjegyeznünk, hogy a vitaminokat táplálkozás után fogyasszuk, hiszen úgy tudnak a szervezetben hasznosulni. 

A bevitt vitaminok egymáshoz viszonyított aránya pedig egy fontos tényező, ezért is tökéletes termékek a multivitaminok. A komplex multivitamin termékek ugyanis a megfelelő mennyiségű vitaminok mellett a megfelelő ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmazzák, így segítve a normál étrend mellett a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek szervezetbe való jutását.

Fontos!A megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminok pótlása a rendszeresen sportolók számára is elengedhetetlen!

Ma már a multivitamin készítmények között külön találhatunk férfiak és nők számára is egyaránt étrend-kiegészítőket, így a szervezet még tökéletesebb arányban kaphatja meg a szükséges tápanyagokat. A széles termékkínálatnak köszönhetően tehát könnyedén választhatunk multivitamin készítményt.

 

Paleo termékek ITT

Kókuszzsír 1000ml(Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

Kókuszzsír 1000ml (Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

Ár: 1820 Ft
Megnézem

Útifű maghéj 300g(Naturganik útifűmaghéj)

Útifű maghéj 300g (Naturganik útifűmaghéj)

A magas rosttartalmú útifű maghéj hatékony segítséget nyújt az emésztőrendszer egészségének megőrzésében, fogyasztása azoknak is ajánlott, akik érzékeny bélrendszerrel rendelkeznek, vagy diétáznak.

Ár: 2695 Ft
Megnézem
Népszerű

Herbafermétrend-kiegészítő cseppek 30 ml

Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek 30 ml

A Herbaferm csepp gyógynövények természetes fermentációjával készül. Megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával pedig beindítja a regenerációs folyamatokat. 

Ár: 7450 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!